Newport on Tay Beach House - Cedral

Located on the picturesque banks of the River Tay, BlackDog Architecture was commissioned to create a beautiful yet modern family home. The homeowners wanted a low-maintenance property whilst still being aesthetically striking against the scenic surroundings.   

“Although the client liked the idea of natural timber, the Cedral Click solution proved to be the ideal alternative due to weathering and annual maintenance being kept to a minimum. The modern flat appearance, with a small shadow gap from the tongue and groove profile, was also a notable factor when compared to the more traditional feather edge cladding profiles on the market.” – Michael McGurk, BlackDog Architecture.  

Photographer: Positive Image Architectural & Industrial Photography 
Location: Newport-on-Tay, UK