Meadowbank

Photographer: Simon C Wilson
Styling: Rogan Nash Architects

 

Designed by Rogan Nash Architecture, this Meadowbank renovation project makes the most of a small site by combining the existing house with a new open plan pavilion.

The combination of a high gable roof and extensive joinery designed to maximise light while ensuring privacy, means that the family are able to enjoy a sun-soaked living area that flows naturally into their transformed outdoor living space, beautifully designed and installed by SGLA.

This design has transformed the way the house connects to the site and its surrounding environment, creating a natural flow from the living spaces to the outdoor courtyard and insitu concrete swimming pool. Seamlessly mixing the old with the new.

See more by

Related articles